GOING AWAY.













Profile.
I am wesley! xD the owner of the blog.
give me present on 23 august
FOURTEEN this year

bold underline strike italic strong


Links.
Audrey
Christine
Ferlyn
Joan
Kai Lin
PeiZhi
Wenqi
ZhengMin
Zi Wei
2C Class blog

Tagboard.
! :D
width should be < 220px.

Rewind.


Credits.
Don't remove the credits. Thanks! :D



Information.

Trying To Be a Spammer, Get Lost!
Tagged Me! xD
SHOO ! If You're Unhappy.





    Date: Friday, August 7, 2009
    Time: 9:47 PM

    01. Who was your last text from?
    Ans: Zhengmin
    02. Where was your profile picture taken?
    Ans: I don’t have a profile picture
    03. Your relationship status?
    Ans: Single
    04. Have you ever lost a close friend?
    Ans: Yea
    05. What is your current mood?
    Ans: Sian lor.
    06. How many siblings do you have?
    Ans: 2
    07. What's your brother(s)/sister(s) names?
    Ans: Why must you know
    08. Where do you wish you were right now?
    Ans: Lying on bed texting zhengmin. COZ SHE MY BEST FRIEND
    09. Have a crazy side?
    Ans: Yea! XD I’m always crazy

    10. Ever had a near death experience?
    Ans: Almost knock down by a car
    12. Angry at anyone?
    Ans: My Best Friend For not replying my sms. LOL
    13. What's stopping you from going for the person you like?
    Ans: Don’t know what to do lor. Don’t know how to talk to her when face her
    14. When was the last time you cried?
    Ans: Forget le
    15. Is there anyone you would do anything for?
    Ans: Yea! I think everyone got too
    16. What you think about when you are falling asleep?
    Ans: Think of having a good day the next day
    17. Who was the last person you talked to on the phone?
    Ans: No One
    18. What is your favorite song?
    Ans: The song that I listen
    19. What are you doing right now?
    Ans: smsing
    20. Who do you trust right now?
    Ans: My Best Friend
    21. Where did you get the shirt you are wearing?
    Ans: From shop
    22. Have you kissed someone in the past week?
    Ans:Nope
    23. Who is your friend that lives closest to you?
    Ans: How Would I know
    24. Describe your life in one word?
    Ans: ROCKS
    25. Who are you thinking of right now?
    Ans: Smsing
    26. What should you be doing right now?
    Ans: Smsing
    27. What are you listening to?
    Ans: Nothing
    28. Who was the last person who gave you a hug?
    Ans: No one I wish to have 1 from ……
    29. Who was the last person who yelled at you?
    Ans: COACH MR LUI TIOW KAR
    30. Do you act differently around the person you like?
    Ans: YAH FEEL VERY WEIRD
    31. What is your natural hair color?
    Ans:Natural brown
    32. Who was the last person to make you laugh?
    Ans: No one uh
    33. Who was the last person to make you sad?
    Ans: Dont wan to mention.
    34. What do you hear?
    Ans: My phone vibrating when receiving sms
    35. Is your hair curly or straight?
    Ans: Straight .
    36. Has anyone ever called you "scrumptious" before?
    Ans: What does that mean
    37. Do you have a best friend?
    Ans: Everyone sure have
    38. held hands with th opp sex in the past 3 days?
    Ans: Nope.
    39. Do you use smiley faces on the computer?
    Ans:Yeah
    40. Have you ever changed clothes in a vehicle?
    Ans: Yeah
    41. Are you happy with life right now?
    Ans: Not really.
    42.Are you currently jealous?
    Ans: Jealous Right now
    43. What jewelry are you currently wearing?
    Ans: nothing.
    44. What were you doing on friday night?
    Ans: Smsing
    45. Have you ever had your heart broken?
    Ans:Yes! Now lor
    46. Have you ever broken someone's heart?
    Ans: Nope lah.
    47. Is there anybody you're really disappointed in right now?
    Ans: No one
    48. What was the last reason you went to the doctor for?
    Ans: Sick
    49.How late did you stay up last night and why?
    Ans: 11 plus. SMSING
    50. Have you ever dated someone longer than a year?
    Ans: NEVER HAD GIRLFRIEND BEFORE LAH WISH TO HAVE 1 NOW



back to top.